Monday, 13 March 2017

Message 22 - Translated in Romanian

Mesajul Nº  22

Pasiune. Cuvînt simplu, însa în interiorul lui ascunde ceva foarte important. În ziua de azi, el este folosit în legatura cu cineva, bucurîndu-se, facînd ceva care îi aduce satisfactie si fericire. Cu toate acestea, nu este doar aceasta semnificatie pentru a descrie sentimentele frumoase care ne înalta dincolo de anumite limitari ale realitatilor noastre – de asemenea ne arata si ne conduce la legatura cu dorinta noastra primordiala. Dorinta care este codata în fiecare fiinta, dorinta care ne face sa înaintam, chiar atunci cînd simtim ca nu mai exista nimic de facut, si ne ofera capacitatea sa ne apropiem de Adevar. Pasiunea, este dovada ca lucram la îndeplinirea destinului nostru. Pasiunea, nu poate fi data, nu poate sa fie facuta în mod artificial, pasiunea, este creata înauntru, atunci cînd descoperim ceva foarte important care trebuie sa fie experimentat, pentru propria noastra întelegere.

Multe actiuni exista, despre care dta nu te-ai gîndi ca ar putea crea aceasta pasiune interioara, totusi, daca dta te gîndesti la propria întelegere, au existat multi razboinici pasionati, luptînd pentru  ''lucrul potrivit'', nu cu mult timp în urma, si existau preoti pasionati împrastiind învatamintele lor de religie, ca fiind unicul adevar suprem. Atunci, cu cît mai mult dta te  apropiai de propria întelegere a Adevarului, cu atît mai mult începeai sa te pasionezi de alte actiuni mai dragastoase – artisti pasionati, vindecatori/lecuitori, tot tipul de actiuni care îti ajutau legatura ta cu întelepciunea. Propria noastra pasiune, este semnalul ca urmam orientarea care ne este data noua tuturor, în fiecare realitate pe care o creem si o traim.

Si exista un alt aspect forte important al pasiunii. Este legatura cu energia masculina si femenina. Multe istorii au fost scrise despre cum sa creezi legaturi perfecte, cum sa atingi relationamentul perfect. Exista înca multe ''stiinte'' antice care pot sa te ajute, si exista de asemenea multe ''cunoasteri'' actuale care sunt înselatoare, care creeaza doar o falsa iluzie de satisfactie. Adevarul este ca pasiunea nu va fi simtita niciodata atunci cînd relatia se bazeaza pe chestiuni karmice, sau false iluzii de atractie. Falsa iluzie, poate fi recunoscuta usor – nu exista sentimente profunde create, nici un tip de energie curgînd pe ea, si mintea este plina de mii de întrebari. Pe de alta parte, legatura adevarata si puternica creeaza imediat pasiunea, fara nici o îndoiala asupra a ceea ce simti, un flux puternic de energie se misca prin forma ta, deschide inima, si mintea ramîne absolut linistita.


Dta simti diferenta ? Dta esti pasionat ?
SaLuSa


Channeler: Dani
Website: SaLuSa New Messages

Translator: Star Child

No comments:

Post a Comment