Thursday, 2 March 2017

Message 21 - Translated in Romanian

Mesajul Nº  21

A avea încredere în altii pare a fi mai usor decît a avea încredere în tine însuti. Dta, poti sa le simti energia, poti sa te uiti în ochii lor, si poti sa-i auzi vorbind, atunci ai dovezi suficiente pentru a crede sau nu , în fiinta care se gaseste în fata ta. Totusi, de unde obtineti dovezi asupra voastra proprii ? Si ce înseamna sa ai încredere în tine însuti ? Unii cred ca este usor de raspuns, altii gîndesc ca nu se poate raspunde cu atîta usurinta, si cîtiva altii cred ca acest lucru nu poate fi raspuns deloc, cred ca trebuie sa fie simtit. Toate aceste raspunsuri ar putea fi aplicate, pentru ca dta, ai încredere în dta însuti sau nu, si dta nu ai nevoie de nici o dovada, însa, exista nevoia de dovezi pentru a întelege lectia încrederii – si dovada este experienta reala care ne poarta catre întelegere – si în cele din urma, daca dta nu simti aceeasi energie pe care o simti atunci cînd cînd crezi în ceva sau în altcineva, dta stii ca dta nu ai încredere pe deplin în tine însuti.

A avea încredere în sine propriu, are originea în nucleul tau interior, unde totul este cunoscut si nu exista îndoieli asupra oricaror valori ale fiintei, sau valori de actiuni, sau de orice altceva. Daca dta, îti vei cere dtale însuti ''o dovada de încredere'', aceasta îti va fi oferita întotdeauna. Depinde numai de felul în care o primesti. Poate fi printr-un flux de energie pîna la mintea dtale, poate fi printr-un sentiment ciudat interior – energia nu se misca în linie dreapta. Poate fi prin chemarea catre o anumita actiune, pentru ca dta sa obtii o dovada ''fizica'' de starea de încredere în tine propriu. Într-adevar, depinde de fiecare necesitate individuala si deci, dta nu poti sa compari cu altii ; si cum dta poti sa nu sa întelegi experienta, va trebui sa creezi o noua experienta asemanatoare celei anterioare, pentru ca dta vrei sa fii sigur de cine esti dta, ceea ce înseamna sa accepti totul despre dta însuti, si de fapt, aceasta acceptare si întelegere a rolului dtale si scopul existentei, este ceea ce creaza încrederea în sine propriu. Nimic altceva te va face sa ai încredere, numai cunoasterea propriei tale istorii de viata, si legatura cu Sursa ta de energie a fluxului.

Nu cauta  dovada în altii, pentru ca nu vei gasi în ei o dovada exacta si necesara, ea se gaseste în cunoasterea de sine însusi – sa nu-ti fie teama sa cauti acest adevar – nimeni nu te va judeca, nimeni nu a facut-o niciodata, pentru ca pur si simplu experimentam tot tipul de experiente, si ele ne fac sa înaintam, catre experienta finala a unitatii.


Tu crezi în tine propriu ?
SaLuSa


Channeler: Dani
Website: SaLuSa New Messages

Translator: Star Child

No comments:

Post a Comment