Tuesday, 21 February 2017

Message 25 - Translated in Croatian

SaLuSa – Poruka 25

20. veljače 2017.


Dragi prijatelji, mnogo vaših zemaljskih godina šaljem vam poruke kako bi vas potaknuo da otvorite sveta vrata vlastitoj sreći i vlastitom priznanju kao Bića Svjetla i Ljubavi. Neke od mojih poruka stvorile su konfuziju, neke od njih su izazvale strah, a neke od njih su vas pomaknule bliže vašem cilju u ovoj velikoj životnoj prilici. Neke od poruka će se razumjeti kasnije, kad prođete kroz mističnu točku donošenja i prihvaćanja istine o sebi, o svom učenju, o svrsi našeg postojanja.

Sada je trenutak da se krene dalje, jer moje poruke su ispunile svrhu i više ne postoji potreba za njima, jer svatko mora otkriti svoju vlastitu istinu, koja je poznata samo sebi samome. Sada se svi moramo fokusirati na dovođenje ove istine u život, u stvarnost i stvoriti nešto lijepo, nezaboravno, uzdižuće i prosvjetljujuće što će nas odvesti u sljedeće postojanje, za koje se svi mi pripremamo. Iskustva za mene će se sada također promijeniti, pa se moram fokusirati i na moju vlastitu spremnost za novo koje dolazi k meni. Već osjećam snažnu energiju koja teče kroz mene i osjećam da mi se ona sve više približava. Ja njegujem misao da je konačno teško učenje završeno i zamijenjeno lijepim ljubavnim iskustvom.

Imajte na umu da ste svi vi kreatori svog vlastitog životnog iskustva, a najvažnija stvar u kretanju je da prihvatite, razumijete i otpustite sve ono što vaš život čini teškim. Nitko drugi vam ne može oprostiti osim vas, i nitko drugi ne može izraziti želju i volju za promjenom osim vas. Vidite li koliko ste postali moćni?

A ljubav će vas uvijek podržati, jer ona raste svakog trenutka dok cijeli svemir šalje snažnu energiju da podrži promjenu.

Neka ljubav širom otvori vaša srca i osvijetli sva mračna mjesta u vama i ostavi vas da sijate i primite zadnju poruku istine i ljubavi koja je iza svega toga.

SaLuSa

Kanal: Danica


Preveo: Fredi

No comments:

Post a Comment