Friday, 24 February 2017

Message 20 - Translated in Romanian

Mesajul Nº  20


Pentru unii dintre voi miscarea ''superioara'' înseamna a renunta la toate lucrurile, a renunta la prieteni, si la tot ceea ce va place. Cu toate acestea, daca vei întelege ca toate lucrurile exista numai pentru ca tu le-ai creat, pentru ca sa te ajute sa întelegi si sa ''supravietuiesti'' în aceasta realitate foarte fizica, dintr-o data, nu mai exista nimic cu care sa ai legatura, nici o situatie care sa te faca sa devii cu adevarat fericit. Si daca te gîndesti la toti prietenii pe care nu îi mai întîlnesti de foarte mult timp, sau pe care  nu îi mai întelegi, pur si simplu descoperi ca toate aceste alte persoane sunt prietenii tai, si iubirea ta neconditionata este împartasita cu ei toti, nu doar cu acei putini, la care te gîndesti ca sunt prietenii tai. Dta nu ai nevoie de nimeni pentru ca sa-ti dea aprobarea pentru ceea ce inima ta stie, nu ai nevoie de nimeni ca sa-ti spuna ce sa faci sau la ce sa te gîndesti. Este despre acest lucru ca erau sau sunt majoritatea vechilor prietenii – a fi conectat/legat cu cineva, numai pentru ca ei spun ceea ce vrei sa auzi. Existau de asemenea  prieteniile bazate pe problemele tale carmice, care te faceau sa te simti ca si cum nu ai mai fi vrut sa ramîi lînga ei, cu toate acestea, exista ceva energie invizibila care va conecteaza între voi.

O alta chestiune este aceea de a renunta la ceea ce îti place sa faci – în realitate, sunt doar gîndurile tale care te fac sa te simti astfel, gînduri ca într-adevar nu ti-ar mai place sa faci anumite lucruri, însa vezi pe atîtia altii apreciindu-le, si acest lucru îti da sentimentul de a renunta, pentru ca dta esti obisnuit sa-ti pastrezi relatiile dtale functionînd în modul vechi, cu baza în tot ceea ce este scris mai sus.


Deci, dragi prieteni, întelegeti ca într-adevar, nu aveti nevoie sa renuntati la nimic ? Dta, întelegi ca totul îti este oferit dtale – tot ceea ceea ce te face sa devii perfect fericit si puternic ? Si combinata cu aceasta noua întelegere, care a iesit din actuala ta eliberare a tot ceea ce aveai nevoie sa experimentezi - ca te face sa fii o minunata fiinta de Iubire, si te face sa stralucesti în întregul Univers.
SaLuSa


Channeler: Dani
Website: SaLuSa New Messages

Translator: Star Child

No comments:

Post a Comment