Monday, 23 January 2017

Message 18 - Translated in Romanian

Mesajul Nº  18

A crea propria noastra realitate, experiente, pînã chiar si lucruri, este unul din elementele-cheie al existentei noastre. Exista multe alte realitati existente în Universul nostru, si cu cît mai mult privim asupra modului în care sunt construite, cu atît mai multe realitati gasim în fiecare dintre ele, pîna cînd ajungem la singura realitate a fiecaruia dintre noi. Toate aceste realitati sunt legate la linii de energie, si se influenteaza reciproc, influentînd una majorã, si asa mai departe. Simbolul florii vietii, este reprezentatia perfecta a acestui fapt. Fiecare cerc, face parte dintr-un alt cerc, si par a fi împletite, creînd astfel o structura fixa, plus energia creatiei si Lumina, si ea se mentine în miscare constanta. Si schimba formele pe care ea le creazã. Daca dta privesti la experienta vietii dtale actuale, vei termina prin a descoperi, ca exista o alta forma perfecta pe care esti gata sa o creezi. Dta, ai nevoie pur si simplu de conexiune/legatura cu Sursa ta de Lumina, fara acest lucru, dta nu vei fi constient de alte forme. Cu alte cuvinte, dta ai continuat sa creezi, acelasi cerc de realitate, mereu si mereu.

Dta ai învatat sa creezi cu energia fricii, care este de joasa vibratie, si nu are rezonanta cu propriul sau flux de Lumina, si dta nu vei putea sa stii ce sa creezi în continuare. Acum este momentul în care dta poti sa începi sa creezi cu Iubire, care apartine unei vibratii mult mai superioare, asigurîndu-ti astfel legatura ta cu Sursa. Pentru cîtiva poate parea a fi greu, gîndindu-se la toata teama/frica  în care au trait, însa daca dta crezi ca frica este doar o parte a expresiei depline a Iubirii, si dta vei necesita sa adaugi celelalte parti – dorinta si libera alegere – dta, vei începe sa creezi cu Iubire, la un moment dat. Poata ca va trece ceva timp, pîna cînd vei întelege ceea ce faci, pentru ca înca poti sa te îndoiesti de aceasta capacitate a ta proprie. Toata fiinta a primit acest talent la începutul Creatiei, pentru ca fiecare sa poata sa o foloseasca. Eu nu trebuie sa vorbesc mult despre puterea fortei de vointa, pentru ca fiecare este stiutor de minunile pe care ea poate sa le creeze.


Deci, dragi prieteni, daca voi vedeti în mod clar forma din care doriti sa faceti o parte, dvs va deplasati deja spre ea. O puteti vedea ?

SaLuSa


Channeler: Dani
Website: SaLuSa New Messages

Translator: Star Child

No comments:

Post a Comment