Friday, 20 January 2017

Message 17 - Translated in Romanian

Mesajul Nº  17

Iubirea îti dã aripi – îti amintesti de acest proverb ? ''Iubirea mutã muntii din loc'', de asemenea este unul dintre cele care a fost destinat sã fie amintit, o datã ce timpul învãtãturii se va afla la sfîrsit. Aceste expresii de Iubire purã si adevãratã au rãmas în memoria ta ca o parte din vechi istorii si legende, si multi dintre voi sunt deceptionati, simtind lipsa de Iubire, si iau aceste expresii numai ca ''vise romantice'', ca iluzii care niciodatã pot sã se întîmple, pentru ca nimeni este capabil sã facã aceste lucruri. Si acesta este punctul de credintã al persoanelor – eu nu pot sã fac, atunci nu poate exista.

Cu toate acestea, dacã ai încredere în focul care arde adînc în nucleul tãu, dta, cu sigurantã vei descoperi ca esti capabil de toate, tot ceea ce doresti sã faci. A avea încredere în puterea Iubirii, este usor, pentru cã iubirea se aflã pretutindeni, Iubirea este energia creatiei noastre, Iubirea se gaseste în toate formele si în toate creatiile sale, este vorba numai sa te lasi sã o simti. Sã o simti cum ea curge lin prin toatã fiinta ta, si sã faci sa devina mai sensibilã în toate sensurile. Si daca vei cere mai mult, în aceastã clipã fluxul va fi mai intens, purtînd în interiorul tãu tot ceea ce ai nevoie. Si daca acest lucru te face sa te simti ciudat, sau lasã întrebãri în mintea ta, este pur si simplu perfect, pentru ca Iubirea îti aratã cum sã mergi mai departe. Iubirea doreste sã creascã, indiferent de cît te simti de plin cu ea, Iubirea doreste încã sã faci tot ce poti, pentru ca sã primesti si mai mult. Cu cît mai mult primesti, cu atît mai mult poti sã împãrtãsesti, si toate experientele vor deveni mai frumoase si mai intense, si mai conectate cu Adevãrul.


Iubirea, a devenit foarte puternicã din nou, în realitatea Mamei Pãmînt, ea a fost trezitã, si a continuat sã creascã si creascã, pînã cînd ea va fi gata din nou pentru a face minuni, încã o datã. Sã aveti încredere în Iubire, dragi frati si surori, si Iubirea vã va lãsa pregãtiti, va deschide toate usile pentru voi, si vã va face sã zburati.


SaLuSa


Channeler: Dani
Website: SaLuSa New Messages

Translator: Star Child

No comments:

Post a Comment