Monday, 16 January 2017

Message 16 - Translated in Romanian

Mesajul Nº  16

Societatea si liderii vostrii politici sunt fiinte curajoase care si-au urmat chemarea destinului, si se gasesc în prima linie, reluînd emotiile tuturor ceorlalte fiinte care fac parte din societate. Crezi cã si ei de asemenea experimenteaza aceeasi schimbare de realitate ca si voi ? Voi le auziti inimile, sau îi judecati încã ? Stii cã aceasta întelegere face parte din schimbarea globalã a societãtii ? Întelegi ca ati votat cu totii în interiorul constiintei voastre, pentru un anumit tip de aparentã, în prima linie ? Ati facut întotdeauna astfel, în trecutul îndepãrtat, acum 2000 de ani, acum 80 de ani, si acum, în toate voturile voastre actuale. Sistemul de votare al societãtii, este expresia tuturor persoanelor, de a avea pe cineva responsabil pentru îndeplinirea dorintelor voastre sociale. Însã atunci cînd cînd oamenii nu ajutã pe cei din prima linie, si nu sprijinã procesul de creatie, se petrece acelasi lucru  de nenumãrate ori – nimeni nu este multumit, apare dezamãgirea, si continuã sã dea vina pe lideri pentru incapacitatea lor de a face orice lucru promis. În realitate, acesta este un exemplu perfect de unitate si unicitate a tuturor persoanelor – pur si simplu sprijinind dorinta, si încetînd de a se concentra pe indivizii care singuri nu pot schimba totul.   

Dta doresti sã te unesti, doresti o lume mai bunã, dta auzi midia, si dai vina pe  toti liderii ? Dta, îi iubesti, sau îi urãsti ? Imagineaza-ti atunci, visul tãu frumos si dorinta de persoane sãnãtoase si fericite pe globul întreg în directia unitãtii complecte, fiind trimis vouã tuturor, pentru cei care se gasesc acolo, si se întreabã ce sa facã cu toatã aceastã dezordine. Ei, ar primi o inspiratie  asa de puternicã, cã inimile lor nu ar putea sã rãmînã reci, si o datã ce inima va fi deschisã, mintea va fi capabilã sa primeasca gînduri mai puternice, care vor crea spatiul pentru actiune. Aminteste-ti, adevarul este cã, gîndurile tale/voastre, creeazã aceastã realitate, si nimeni poate începe schimbarea, doar dta.

Nu existã nici un rãu, sau rãi – cu totii sunteti creatii egale Creatorului nostru, si dacã aveti nevoie încã de aceasta separare, asa este prin propria dorinta sau nevoie a lor de mai multe experiente. Însa, eu stiu ca voi toti doriti schimbarea, atunci fãceti acest lucru, si miscati-vã dincolo de aceasta separare, trimitînd gînduri puternice ale unitãtii noastre.


SaLuSa


Channeler: Dani
Website: SaLuSa New Messages

Translator: Star Child

No comments:

Post a Comment