Monday, 9 January 2017

Message 15 - Translated in Romanian

Mesajul Nº  15

Atunci cînd energia curge puternic prin fiinta ta, incluind mintea ta, sentimentul creat nu poate fi comparat cu orice altceva – edificant, gratificant, vesel, de necrezut, minunat, si asa mai departe – am putea sa continuam mult timp descriind acest lucru ; ceea ce în realitate nu poate fi descris cu orice cuvînt, indiferent de limba pe care o alegem. Si este în acest fel ca dta împartasesti tot ceea ce dta esti, si tot ceea ce ai învatat, cu toate celelalte fiinte, si sa fiti siguri cu totii, ca nu are importanta în ce forma sau stare de constiinta ei se gasesc ; ei primesc tot ceea ce pot de la cadourile lor. Cadouri ale Creatorului, pe care dta le-ai primit. Acesta este punctul pentru ce, fiecare fiinta îsi are propia sa cale si viteza de evolutie. Fluxul constant de energie asigurînd ca exista o miscare constanta pentru unitatea totului, o învatare – energia curge – cei care înteleg si-l iau pentru sine – învata si adauga întelegerea lor – împartasind fluxul multiplicat cu totii din nou, si mai multe fiinte îsi atribuiesc aceasta cunoastere ; cu cît mai puternica va fi energia acestei exacte cunoasteri, mai puternica aceasta cunoastere va rasuna în interiorul unei natiuni întregi, si va fi acceptata ca fiind adevarul.

Dta poti simti acum ca nu sunt suficiente persoane care sunt interesate în a merge mai departe de vechiul functionament ''sigur'', si cunoscuta stare actuala a fiintei, însa, cei care lucreaza rapid, au trimis deja cunoasterea felului în care sa se procedeze în domeniul cîmpului de energie unita a Realitatii Mamei Pamînt. Astfel, faptul de cîte persoane sunt dispuse sa se schimbe, nu influenteaza pe cei care doresc sa se mute catre Noul, si nu influenteaza fluxul cunoasterii în aceasta realitate. Afecteaza viteza schimbarilor sociale, care sunt vizibile, însa nimeni poate sa impuna vreo cunoastere acelora care nu doresc sa o învete, sau nu doresc sa continue, poate pîna cînd vor fi mai influentati sau mai instruiti despre tot ceea ce ei au de facut pentru a-si satisface dorinta lor.

Eu stiu ca poate fi stranie, uneori, dorinta voastra recent trezita de a ajuta pe toti ceilalti, îti spune sa faci tot ceea ce poti pentru a ajuta sa înalti pe altii, însa dta într-adevar trebuie sa-ti amintesti ca fiecare îsi are propiul sau motiv de creatie, si trebuie sa-l îndeplineasca, si numai fiecare dintre ei singur are cunoasterea a tot ceea ce are nevoie, pentru a-si permite sa înainteze. Deoarece daca dta te vei concentra mult într-un ajutor care nu aduce rezultatul asteptat, dta îtivei pierde propria dtale energie, încercînd sa schimbi ceea ce dta nu poti sa influentezi în nici un mod.


Este suficient sa împrastii minunata dtale energie a inimii catre toti, si sa împartasesti veselia de a sti fara ca sa te preocupi ca cineva nu o va întelege sau o va accepta, pentru ca ei o vor face cu siguranta cînd vor fi pregatiti, si atunci concentreaza-te în propria dtale miscare, si în tot ce doresti pentru dta singur, caci acesta este singurul lucru care mentine totul în miscare. Împartasesc iubirea mea voua tuturor, dragi prieteni.

SaLuSa


Channeler: Dani
Website: SaLuSa New Messages

Translator: Star Child

No comments:

Post a Comment