Monday, 5 December 2016

Message 9 - Translated in Romanian

Mesajul 9

Iubirea curge la infinit prin toata viata, în toate formele sale vizibile sau invizibile, lasînd mesajul constant al adevarului. Aparent exista miriade de mesaje, fiecare corespunzînd în mod perfect  fiecarei fiinte individual, însa în realitate, mesajul este doar unul, si fiecare fiinta îsi ia tot ceea ce are nevoie, pentru ca sa se miste prin natura iluzorie a experientelor sale. Iluzia ne ajuta sa întelegem pe deplin, propriul nostru nucleu de creatie, capacitîndu-ne astfel sa obtinem tot ceea ce va fi necesar, pentru ca miscarea noastra sa ajunga la stadiul cel mai înalt, si de unitate majora, unde apoi, vom fi capabili sa absorbim mai mult din primul si originalul mesaj. Formele noastre, cu siguranta ca vor trebui sa se schimbe de asemenea, deoarece forma anterioara nu este pregatita sa citeasca mai mult decît a facut-o, care va fi momentul unei miscari în noi forme de viata.
Acest lucru se petrece acum, si depinzînd de cît de repede te schimbi, vei fi pregatit/a pentru o schimbare de forma, si este din acest motiv ca formele voastre actuale se schimba de asemenea. Simti acest lucru, nu numai în locurile unde ai deja unele probleme, însa simti de asemenea aceasta în alte parti ale corpului tau, care au fost întotdeauna sanatoase, si au functionat de acord cu scopul lor. Schimbarile au loc în zona pelvisului, zona pieptului, si de asemenea în interiorul capului tau, care este etapa concluziva a fiecarei schimbari – deoarece acolo se afla puterea ta de creatie, si gîndurile mintii care proceseaza organele. Poti sa simti durere, sau presiune uneori, si cu siguranta simti un flux de energie  calda, si vindecare simultana, miscîndu-se catre aceste locuri în schimbare. Aceasta alterare, este necesara pentru ca sa te obisnuiesti cu acceptarea noilor coduri ale Mesajului, care te vor duce la actualizarea finala a formelor tale actuale. Cînd acest lucru va fi atins, vei fi pregatit ca sa începi sa înveti înca o data, pentru ca sa traiesti într-o forma si versiune noua, ceea ce îti va permite sa-ti continui calatoria.
Este parte din cercul de schimbare – sufletul este pregatit – inima va urma atunci cînd va fi gata – mintea proceseaza aceasta schimbare, si din nou, atunci cînd mintea va termina acceptarea schimbarii, sufletul, va lua un alt impuls pentru schimbare. Acest lucru se petrece în mod constant, în fiecare parte a creatiei, în micile celule ale formei tale fizice, în corpul planetar, în galaxie, si asa mai departe.
Deci, daca vei accepta schimbarea ca atare, tot ceea ce vei avea nevoie sa faci, va fi sa observi miscarea ta prin tine, si cu siguranta sa te odihnesti suficient, pentru ca sa permiti o transformare lina, si mai putin dureroasa, pe cît posibil.SaLuSa


Channeler: Dani
Website: SaLuSa New Messages

Translator: Star Child

No comments:

Post a Comment