Thursday, 29 December 2016

Message 14 - Translated in Romanian

Mesajul Nº  14

Energia inimii este aceea care este raspîndita de la fiinta ta catre Toti în jurul tau. Inima ta este centrul de procesare a tuturor intrarilor în corpul tau, si dupa evaluarea ta personala, este împartasita sau eliberata catre Toti, ceea ce înseamna ca altii pot simti starea reala a mintii tale, pot simti daca dta doresti sa vorbesti cu altii sau nu, daca dta vrei sa actionezi într-un anumit mod, sau doresti numai sa ramîi singur, si pot simti toate emotiile tale, fara ca sa vorbeasca un cuvînt cu tine. Energia inimii, este ca un semnal al tau, mai identificabil, si semnalizîndu-te în fiecare act fizic care te defineste pe tine între altii. El poarta totul în interior, totul este absorbit, si permite ca altii sa te identifice, fara nevoia de a sti numele tau. Acum, pentru ca dta sa stii numele, chiar daca este prenumele sau orice alta identificatie scrisa sau vorbita, este necesar sa-l accepti pe altul ca fiind acel cu care dta doresti sa vorbesti sau sa te conectezi. Acest lucru este de asemenea gata sa se schimbe, cu capacitatea îmbunatatita a inimii tale, si dta pur si simplu te obisnuiesti sa recunosti pe altii cu ajutorul energiei inimei lor, si importanta numelui real va înceta. Numele nu va mai juca nici un rol, deoarece pîna în prezent, de fapt, a fost numai ales de catre voi pentru ca sa se identifice cu experienta necesara, si bineînteles, sistemul tau social de asemenea este bazat pe aceasta marca de identificare.

Da, numele de asemenea poarta energie, însa este numai energia împartasita de toti ceilalti cu experientele cu acelasi nume si pronume, nu este semnalul energetic care identifica cine esti dta. Daca dta vorbesti cu cineva din afara realitatii tale fizice, dta simti clar energia lui, si o recunosti chiar înainte ca numele sa apara în mintea ta. Semnaturile pot parea a fi mai puternice pentru tine – este deoarece suntem obisnuiti sa ne salutam unii pe altii cu trimiterea energiei inimii, în loc de a ne introduce unii pe altii cu numele si o strîngere de mîna, sau oricare alta salutare fizica obisnuita pe Pamînt. Noi împartasim tot ceea ce suntem în aceasta expresie de energie, deci nu exista ''greseli'' care pot sa aiba loc, si cu siguranta, nimeni nu are aceeasi energie a inimii, la nivelul experientei în care se gaseste.


Permiteti ca inimile voastre a fie deschise pe larg, dragi prieteni, sa nu va fie teama ca inima voastra va sîngera facînd acest lucru, pentru ca în realitate, culoarea inimii, este verde, nu este rosie.
SaLuSa


Channeler: Dani
Website: SaLuSa New Messages

Translator: Star Child

No comments:

Post a Comment