Tuesday, 13 December 2016

Message 14 - Translated in Dutch

Boodschap 14

De energie uit het hart is een die verspreid wordt vanuit je wezen naar Iedereen. Je hart is het centrum om alle binnenkomende invoer in je lichaam te verwerken en na je persoonlijke evaluatie wordt die gedeeld of vrijgelaten naar Iedereen, naar Alles, dat betekent dat anderen de feitelijke staat van je denken kan merken, kan voelen, of je wilt spreken met anderen of niet, of je op een bepaalde manier wilt handelen of gewoon alleen gelaten wilt worden en al je emoties kunt voelen zonder een woord te spreken tegen je. Harte energie is zoals jouw teken, maar meer identificerend en bewijzend dan enig stoffelijke daad waarmee je jezelf bepaalt tussen de anderen. Dit draagt alles van binnen, alles is geabsorbeerd en stelt anderen in staat om jou te identificeren, zonder de noodzaak om je naam te kennen. 

Nu, om je naam te kennen, zelfs je bijnaam(roepnaam) of enig geschreven of gesproken identificatie is het nodig om de andere te accepteren als degene waarmee je wilt spreken of waar je je mee wilt verbinden. Dit gaat ook over het veranderen, zoals met jouw verbeterde harte vermogen, zul je gewoon gewend zijn om anderen te herkennen door hun harte energie en het belang van de feitelijke naam zal stoppen. De naam zal geen rol meer spelen, omdat in feite die nu alleen wordt gekozen door ieder van jullie om je zelf mee te identificeren door de nodige ervaring en natuurlijk wordt je sociale stelsel ook gebaseerd op dit identificatie kenmerk.
Ja, de naam draagt ook energie, maar dit is slechts gedeelde energie van alle anderen die dezelfde ervaringen hebben onder de zelfde gegeven naam en bijnaam, het is niet jouw energetische teken waar je door wordt ge├»dentificeerd. Als je spreekt tegen iemand uit jouw stoffelijke werkelijkheid, voel je duidelijk zijn/haar energie en je herkent hen zelfs voordat de naam in je denken opkomt. Hun signatuur schijnt krachtiger te zijn voor je – dat komt omdat we gewend zijn om elkaar te begroeten door onze harte energie uit te zenden in plaats van elkaar te introduceren met naam en handdruk of een ander gewoon stoffelijke begroeting op Aarde. We delen allen door wie we zijn in die energie uit te drukken, dus kunnen er geen “vergissingen” ontstaan en zeker heeft niemand dezelfde harte energie op het niveau van ervaring waar ze in zitten.
Laat onze harten wijd geopend zijn, lieve vrienden, wees niet bang dat je hart zal bloeden indien je dat doet, want eigenlijk is de harte kleur groen en niet rood.

SaLuSa


Channeler: Dani
Website: SaLuSa New Messages
Vertaling: Winny

No comments:

Post a Comment