Wednesday, 28 December 2016

Message 13 - Translated in Romanian

Mesajul Nº  13

Anul Pamîntului a luat sfîrsit, si asa ca si dta, exista o natiune întreaga care si-a terminat pregatirea miscarii sale în directia noilor modele îmbunatatite de viata, întelegere si negociere între sine. Daca privesti împrejur, poti sa spui ca nimic sa schimbat cu adevarat de multi ani, exista înca multe locuri oficiale, autoritati si lideri ai multor tari care sufera acelasi proces de curatare pe care dta îl faci la nivel personal. Dta ai condus schimbarea în directia Iubirii neconditionate, si ai stabilit calea în directia cautarii adevarului originii dtale, al evolutiei si al istoriei pe care ai îndeplinit-o cu adevarat pe Mama Pamînt.

Acum toata lumea si totul este gata sa mearga mai departe de ceea ce ar putea fi declarat ca vechi, si, sau înteles. Asa cum stii, a înainta cere sa lasi sa plece ceea ce nu mai serveste, si atunci asta este ceea ce se petrece la nivel global, de asemenea. Este ceea ce se întîmpla în realitate cu cine lucreaza la functionamentul sistemelor globale, si exista multe informatii care pur si simplu nu sunt comunicate publicului, pentru ca nu exista necesitatea ca, cu totii sa cunoasca fiecare detaliu, o data ce dta ti-ai facut partea în aceasta schimbare, exprimîndu-ti dorinta pentru schimbare. Dta poti sa fii sigur ca cei care actioneaza în aceste roluri, sunt sprijiniti de Toti. Schimbarea, se afla pur si simplu în faptul de a-ti lucra calea ta catre rezultatul dorit.

Noi toti, avem dorintele noastre, si dorim ca ele sa fie îndeplinite, si dta stii ca împartasim acelasi vis de libertate, unitate si cunoastere a Creatiei. Eu de asemenea, am dorinta mea puternica, care conduce evolutia mea si actiunile pe care eu le fac, si stiu ca ea va fi îndeplinita, pentru ca simt deja ca legatura este foarte puternica, ca nimic poate schimba fluxul de energie al creatiei, în vre-un alt mod. Chiar daca cealalta parte, nu se simte asa de bine acum, va asigur ca asa este. Trebuie sa întelegi ca mintea are nevoie sa fie curatata de asemenea, si confuzia este ''semnalul bun'' ca vechiul lasa mintea de asemenea, si va fi pace interioara din nou, în curînd, si atît de mult dorita libertate, va straluci din nou asa de frumos, si fara nici un fel de îndoieli.


Eu pot sa aud pe multi dintre voi spunînd ca este asa de usor pentru noi sa nu avem îndoieli si sa avem încredere în tot ceea ce mentinem conexiunea. Da, nu ne îndoim în nici un mod, deoarece simtim adevarul clar în inimile noastre, si suntem obisnuiti sa citim în mod clar toate semnele care ne sunt date. Asta este ceea ce împartasim cu voi în mesajele noastre, pentru ca voi sa puteti sa simtiti si sa învatati, si sa practicati sentimentul, si sa auziti si sa vedeti semnalele în modul cel mai benefic pentru voi proprii. Dorim sa va inspiram pentru ca sa cautati întotdeauna adevarul vostru.

SaLuSa


Channeler: Dani
Website: SaLuSa New Messages

Translator: Star Child

No comments:

Post a Comment