Friday, 16 December 2016

Message 12 - Translated in Romanian

Mesajul Nº  12

Adevarul se raspîndeste prin întreaga lume umana, si îti revine tie sa îl accepti si sa intri într-o profunda aliniere cu el. Daca dta tocmai ai auzit , si imediat l-ai lasat sa treaca, fara sa te gîndesti la toata implicatia pe care el (adevarul), îl transporta pentru dta, dta nu folosesti toata puterea care este ascunsa în aceasta cunoastere. Asa cum adevarul este transformarea energiei, nu doar ceea ce îl motiveaza, el de asemenea este instrumentul eficace în cautarea cunoasterii definitive a propriului tau Eu.

Societatea ca un set complex de experiente, este conectata cu aceasta energie a adevarului – si astfel, este acceptata ca structura a constructiei întregului – si daca exista cîtiva, sau multi, vazînd si întelegînd într-un alt nivel informatia transportata în energie, setul începe sa se miste în directia noului, asa precum canalele catre fluxul de energie mai intensa, fiind deschise prin forta propriei lor vointe de a cunoaste adevarul.

Daca dta, lucrezi în acceptarea acestui adevar, dta în mod automat te aliniezi cu fluxul energiilor care permit ca dta înca o data, sa gasesti din ce în ce mai multe detalii pentru sine, si mai multe conexiuni cu adevarul suprem al creatiei. Voi toti sunteti canale care sunt inter-legate, pentru a crea conditii perfecte pentru învatare, în timp ce te afli pe Mama Pamînt, si o data ce ai învatat totul, atunci dta vei fi conectat automat la o alta sursa de energie, si vei creste cu momentul sosirii acestor experiente, automat înseamna pur si simplu a exprima vointa ta de schimbare, si dta vei primi informatiile necesare. Întotdeauna este în acest mod, nu exista întîrziere în trimiterea informatiilor, în sistemul tau original. Daca dta gasesti ca esti pregatit pentru mai mult, si dta nu ai obtinut înca informatiile necesare, asigureaza-te ca exista înca ceva pe dta nu l-ai experimentat, sau nu l-ai înteles, pentru ca sa te abilitezi sa procesezi mai mult din adevar. Mintea ta este folosita pentru ca sa te grabesti, si ea vrea sa spuna ca poti continua sa mergi mai departe ; si adevarul este un mecanism foarte motivator pentru a te lasa într-adevar pregatit, chiar daca uneori dta vrei sa stii cît timp va lua din nerabdarea ta, aceasta experienta.

Accepta-te asa cum esti, pentru ca toate partile vizibile si invizibile ale fiintei tale au fost facute perfecte, pentru ca dta sa poti sa ajungi la cunoastere, si sa evoluezi de acord cu Planul.


SaLuSa


Channeler: Dani
Website: SaLuSa New Messages

Translator: Star Child

No comments:

Post a Comment