Sunday, 27 November 2016

Message 8 - Translated in Romanian

Mesajul 8

Poti sa te întrebi în ce fel schimbarile dorite vor sosi în viata ta. Pentru unii dintre voi, va fi un proces lent, în care veti aprecia înca compania membrilor familiilor voastre, si prietenii vostrii, si lent transformîndu-se în întelepciune si adevar asupra voastra însiva, fara graba în mintile voastre, pur si simplu împartasind Lumina în jurul vostru. Pentru cîtiva, poate fi ca o plimbare pe muntele-rusesc, atunci cînd sperante noi apar, si îi vor purta foarte sus, si atunci, dupa cîtva timp, vor simti ca si cum i-ar arunca în jos din nou, însa cu adevarat se vor misca rapid, si sinele destinului tlor îi vor mentine în siguranta pe traiectoria pe care au ales-o. Atunci, la un anumit moment se vor opri, si astfel vor putea sa se pregateasca pentru o noua plimbare. Si pentru altii, dorinta de schimbare este atît de puternica, catre cunoastere, ca uneori ei pot sa se simta confuzi asupra destinului unde drumul lor îi duce, si ei pot sa se gîndeasca ca au trait anumite momente, si ca au înteles deja lectia, si chiar astfel, ei pot sa se întîlnesca din nou, si sa experimenteze cîteva lectii iarasi. Atunci cînd vei întelege lectia, vei sti foarte bine rezultatul dorit, si atunci, asigura-te ca de asemenea exista vre-o alta cunoastere ascunsa în spatele acesteia. Trebuie numai sa-ti lasi vechea ta stiinta dormind acolo în interiorul tau, si sa cauti în interiorul tau necunoscutul. Si de fapt, imediat vei descoperi ca adevarata cunoastere straluceste prin aceasta experienta, si na va lasa îndoieli ca asta este ceea ce ai cautat în ultima analiza.

Aceasta cunoastere  poate fi gasita numai atunci cînd vei întelege toate lectiile ''obisnuite'' ale experientelor tale, si vei elibera toate anexele de blocaj ale lor, deoarece ele nu-ti permit sa vezi adevarul cel mai înalt, sau mai adînc, doar daca le lasi pur si simplu sa plece.


Deci, mergeti cu curaj dragi prieteni, si daca veti fi atrasi în interiorul vreunei experiente, si aceasta vi se va parea ciudata, opriti-va un moment, stingeti fiecare gînd minunat, si pur si simplu, ascultati-va inima, vorbind adevarul. Nu exista înselari sau greseli în calea noastra, chiar daca va fi mai usor sa va gînditi astfel, fiecare lucru care se petrece pentru noi, are semnificatia sa pentru evolutia noastra.
SaLuSa

Channeler: Dani


Website: SaLuSa New Messages 

Translator: Star Child

No comments:

Post a Comment