Saturday, 12 November 2016

Message 8 - Translated in Dutch

Boodschap 8

Jullie kunnen je afvragen hoe de gewenste veranderingen komen en in je leven zullen komen. Voor sommigen van jullie zal het een langzaam proces worden, waar je nog steeds geniet van het gezelschap van de meeste van jullie familie leden en vrienden, die langzaam in wijsheid en waarheid keren over het zelf, met geen haast in het denken, gewoon het Licht delen in en om alles heen.
Voor anderen kan het een roller coaster rit zijn – als er nieuwe verandering gebeurt, zal dat jullie zo hoog nemen, dat je voor enige tijd zult voelen alsof het je weer naar onderen haalt, maar in feite zul je snel gaan en de sporen van je bestemming zullen je veilig houden op het pad dat jullie kozen. Dan stop je even zodat je je kunt voorbereiden op een andere rit. 
En voor sommigen is de wens naar verandering zo krachtig dat ze voelen alsof ze geduwd worden door niet-geziene krachten in het weten en soms kunnen ze zich in verwarring voelen over waar het pad hen naar toe leidt, ze kunnen zelfs denken dat ze bepaalde momenten leefden en de les al hebben begrepen, maar ze vinden zichzelf schijnbaar terug om weer lessen te leren.
Als je de les begrepen hebt en je heel goed weet wat het resultaat ervan is, weet dan zeker dat er achter weer kennis ligt. Je moet gewoon het oude weten stil achter je laten en naar het onbekende zoeken. En in feite zul je spoedig ontdekken dat de echte kennis uit deze ervaring schijnt en geen twijfel laat dat dát het is waar je uiteindelijk naar hebt gezocht.
Deze kennis kan alleen gevonden worden als je alle “normale” lessen in je ervaringen begrepen hebt en je alle blokkerende aanhechtingen ervan hebt losgemaakt, omdat die je niet de hogere of diepere waarheid laten zien behalve als je gewoon loslaat. 
Dus ga dapper door lieve Vrienden, en als je jezelf in een ervaring voelt getrokken worden, die zeer vreemd voelt voor je, dan stop even, maak elke gedachte van verwondering stil, en luister gewoon naar je hart dat de waarheid spreekt. Er zijn geen fouten of vergissingen op je pad, zelfs als je denkt dat dit gemakkelijker is, ieder apart ding dat ons overkomt heeft zijn betekenis voor onze evolutie.

SaLuSa


Channeler: Dani
Website: SaLuSa New Messages
Vertaling: Winny

No comments:

Post a Comment