Wednesday, 23 November 2016

Message 7 - Translated in Romanian

Mesajul 7

Este mult mai usor sa ierti altora, decît tie însati. Asta este, deoarece vezi si simti ca altii merita iertarea, pentru ca obisnuiai sa simti totul pe dinafara, si simtul tau de a merge în interiorul tau însuti, era aproape ca pe deplin pierdut. Singura valoare  cu care voi masurati, era bunatatea demonstrata altora. Bunatatea fata de tine însati nu era necesara, caci aparent, nu afecta gîndurile si sentimentele altora pentru tine. Cu toate acestea, pentru a atinge deplina libertate a fiintei, este necesar sa obtii cel mai profund sens al valorii de sine însuti, bazat pe cunoasterea si întelegerea uneia din legile noastre universale – asa cum este în interior, de asemenea va fi pe dinafara ; asa de înalt, tot asa de mic, cu alte cuvinte, asa precum în cer, astfel va fi si pe pamînt – însemnînd ca : nu poti cu adevarat sa iubesti pe altul, doar daca, cu adevarat te vei iubi pe tine însuti. Dupa ce vei termina cu curatarea tuturor ''lucrurilor tale vechi'', aceasta întelegere necesara, pur si simplu, va aparea în mintea ta, cu un mesaj foarte puternic si urgent, ca vei avea nevoie sa-ti validezi puterea Iubirii fata de tine însuti.

Uneori te poti gîndi ca aceasta curatare nu se mai termina, si ca atunci cînd o problema este rezolvata, o alta apare cu o mai mare intensitate. Trebuie sa fii rabdator cu tine însuti, caci multe vieti au trecut pîna cînd ai fost capabil sa faci procesarea acestei întelepciuni obisnuite, care trebuie sa se petreaca imediat dupa fiecare experienta. Nu este necesar sa te preocupi, sfîrsitul este la vedere, pentru ca intentiile si dorintele tale, devin din ce în ce ai puternice pe masura ce fiecare experienta, este conclusa si înteleasa. Cu cît mai mult te vei curata, cu atît mai mult vei gasi adevarul ascuns în lectiile tale vii. Cu viteza crescînda a miscarii tale si cu multele vieti în care ai experimentat aceleasi lectii, nu sunt atîtea chestiuni cu adevarat de rezolvat.


Va doresc tuturor sa gasiti forta de a privi catre voi proprii, pentru prima data, cu o profunda iubire si dragoste, asa cum sunteti obisnuiti sa va uitati la altii, si data viitoare, va fi mai usor, si urmatoarea, si mai mult, pîna cînd vei pricepe ca ai înteles adevarata semnificatie a Iubirii fata de tine. Va binecuvîntez, dragii mei prieteni, si va iubesc pe toti.

SaLuSa


Channeler: Dani
Website: SaLuSa New Messages

Translator: Star Child

No comments:

Post a Comment