Saturday, 19 November 2016

Message 6 - Translated in Romanian

Mesajul 6

De cîte ori a trebuit sa te gîndesti la o anumita dorinta, pentru ca ea sa devina realitate? Da, primul raspuns ar fi ca, doar un gînd ar fi necesar pentru a vedea ceva petrecîndu-se – acestea sunt ''micile'' dorinte, care pur si smplu dovedesc ca puterea voastra de creatie, functioneaza. Dupa aceea, exista dorintele ''majore'',  care au nevoie de mai multa energie din partea voastra, pentru a fi realizate – acelea sunt dorinte de o mai mare importanta pentru voi, schimbari în modul vostru de viata, schimbari în corpurile voastre fizice, schimbari în relatiile familiare – acestea se îndeplinesc o data ce tu esti complect determinat ca problema sa fie rezolvata. Aceste dorinte, uneori iau mai mult timp – poate cîtiva ani – pentru a fi create cu succes în realitatea voastra vie. Acest lucru este astfel, deoarece, atunci cînd ajungi la concluzia unei probleme, care te gîndeai ca era cauza, o alta apare, fiind egal de relationata cu aceasta dorinta puternica, pe care o simti, ca te va conduce catre o viata mai usoara, plina de iubire si fericire, si ca ar fi mai usor pentru tine sa treci la nivelul urmator. Aceste dorinte, creeaza un  proces complex de schimbari pentru tine, si atunci ele cer si mai multa munca pentru a vedea aceste schimbari în general, în fiinta ta.

Si o data ce ai lucrat toate dorintele mentionate anterior, sosesc cele mai pretioase, comori pe care le-ai pastrat asa de adînc în interiorul tau, ca indiferent de ceea ce se întîmpla, ele înca se gasesc acolo, în siguranta, asteptînd momentul perfect pentru ca sa apara în mintea ta din nou. Poate ca te-ai gîndit ca ele nu erau reale, ca erau doar iluzii ale trezirii mintii tale, sau ca ele se aflau pur si simplu acolo, pentru a te ajuta sa depasesti unele chestiuni cu adevarat dificile, în viata ta. Vedeti, dragi prieteni, ele sunt adevarul, ele sunt adevarul vostru, ele sunt partile sacre si cel mai pretioase ale fiintei voastre.


Pentru ca dorinta, este energia creatiei care o mentine în miscare, un anumit cod în lumina ta stralucitoare, care de fapt te conduce la îndeplinirea destinului tau. Deci, sa nu te surprinzi daca aceste dorintese gasesc aici din nou, pentru ca sa-ti folosesti cea mai mare putere a ta asupra lor, pentru a obtine de asemenea dorinte care sa fie îndeplinite. Este ceea ce trebuie sa fie facut, vei descoperi începînd de acum …

SaLuSa


Channeler: Dani

No comments:

Post a Comment