Friday, 28 October 2016

Message 4 - Translated in Croatian

27. listopada 2016.

Poruka 4

Rad na dubokim pitanjima sebstva ponekad je vrlo težak za svakoga od nas. Mi mislimo i osjećamo nakon razumijevanja određenog problema da je on obrisan, a u stvari možda nije tako. Mi unaprijed ne znamo koliko dugo će to trajati ili koliko truda moramo uložiti u razumijevanje i otpuštanje jednog problema, jedina sigurna stvar je da želimo razumjeti i naučiti. Dakle, ne čudite se ili ne ljutite se na sebe ako neki problemi još uvijek trebaju vašu pažnju i vi doživljavate nešto neugodno iznova i iznova nakon izvjesnog vremenskog razdoblja. U stvari, to je dobar znak za vas da je još jedan sloj ovog važnog problema spreman da bude izbrisan.

Svatko od nas ima svoj vlastiti način da se nosi s takvim problemom, pa ne postoji opća metoda koja se može na sve primijeniti. Postoji samo isti ishod za sve, a to je mudrost. Mudrost je konačni dio procesa učenja. Potrebno je da svi mi prihvatimo tu činjenicu, jer ako neki misle da nema korisnog znanja koje se može naučiti iz određenog iskustva, oni ne mogu pomaknuti dalje od ponavljanja istog iskustva, pa se ne mogu pomaknuti do potpune slobode i ispunjenja životnog puta određenog za ovu inkarnaciju.

U ovom procesu pametno je ne tražiti od drugih koji su uključeni u određeni problem s vama, u odnosu na njihove misli i radnje koje su učinili. Ako je netko drugi tko je uključen savršen - čak i ako to nikako ne izgleda tako - ogledalo je za sebe. Pa ako želite u potpunosti razumjeti, morate postaviti pitanje zašto samo vi. Ponekad je teško, posebno s iskustvima koja zahtijevaju puno vaše pozornosti, a svi ste vi sposobni završiti i zatvoriti svako doživljeno iskustvo i doći do mudrosti.

Nemojte zaboraviti da vi niste sami u tome, jer mudrost do koje dođete je mudrost koju ćemo svi dijeliti. Vaši vodiči su vrlo sretni da vam pomognu, a ako još niste sigurni koga pitati ili s kim razgovarati, samo gledajte znakove koje vam vodiči daju. Želim vam vrlo uspješnu potragu.

SaLuSaPreveo: Fredi

No comments:

Post a Comment