Monday, 31 October 2016

Message 3 - Translated in Romanian

Mesajul 3


Frica trebuiea sa fie eliberata si înteleasa, dragi prieteni, pentru ca va împiedica miscarea voastra la înaintare. Nu este nimic nou pentru cei care se gasesc în procesul de auto-transformare. Frica persista înca în unele din actiunile si gîndurile voastre, deoarece erati obisnuiti sa creati cu aceasta energie, în loc de a crea cu energia iubirii. Formele voastre sau ajustat acestui fapt, si multe drumuri sau închis, sau fluxul de energie pozitiva a ramas limitat în anumite zone ale corpurilor voastre. Numai un simplu gînd referitor la cuvîntul frica cauzeaza aceasta limitare în fluxul energetic, si trebuie sa va asigurati ca faceti alegerea corecta, lasînd sa plece energia fricii. Este foarte important de înteles, în ce fel este creata frica voastra, si ce o face sa existe – care este de fapt motivul principal al aparitiei sale.
Unele situatii se repeta, în vietile voastre, deoarece va fost data o alta ipoteza de a întelege cauza fricilor voastre. Pote exista mai mult decît o cauza, si atunci cînd hotarîti sa o eradicati, înseamna ca lucrati cu constiinta la întelegerea naturii experientei fundamentale. Experienta fundamentala, este prima care va cauzeaza sentimentul de frica. Doarece ati încarnat de atîtea ori, poate fi necesar sa observati trecutul, pîna la primele voastre vieti. Pur si simplu, trebuie sa descoperiti de ce va temeti de anumite lucruri, locuri, persoane sau actiuni. Si atunci cînd veti identifica cauza corecta, o veti simti imediat. Datorita energiei prezente, la ora actuala, va puteti permite sa recunoasteti materii de o mare importanta pentru pacea spiritului vostru.
Chiar daca stiti ce este frica si ce va provoaca ea, nu o puteti elibera fara ca sa procesati la nivel constient vechile experiente.Dupa ce  veti concretiza acest lucru, nu vor mai aparea aceste situatii, care aveau loc regulat, în anumite perioade din viata voastra actuala.

Ma voi opri acum de a mai vorbi despre frica, pentru ca energia acestui mesaj sa fie de asemenea limitata  :) . Dragii mei, aratati determinare, si avansati cu curaj în acest proces, deoarece este un pas necesar si vital pentru cei care vor sa înainteze. Deoarece aceasta parte a procesului vostru de înaltare, este despre fiinta voastra mai profunda.

SaLuSa


Channeler: Dani
Translated by: Florica

No comments:

Post a Comment