Tuesday, 25 October 2016

Message 3 - Translated in Dutch


24:10:2016

Boodschap 3

Vrees moet worden losgelaten en begrepen, lieve vrienden, omdat die je beweging naar voren blokkeert. Dat is niets nieuws voor jullie allemaal die in het proces zitten van je eigen transformatie. Vrees is nog steeds aanwezig in sommige van je daden en gedachten, omdat jullie gewend waren aan het scheppen met de energie ervan in plaats van liefdesenergie. Jullie vormen werden aangepast aan dit feit en veel manieren afgesloten of de stroom van positieve energie werd beperkt tot bepaalde plekken in je lichaam. Alleen al de eenvoudige gedachte van het woord vrees veroorzaakt de beperking van de energiestroom en je moet je zelf verzekeren van de juiste keuze door de vrees energie los te laten. Het is zeer belangrijk om te begrijpen hoe jullie vrees wordt geschapen en wat er door veroorzaakt wordt – wat is de hoofd reden voor zijn verschijning.

Bepaalde situaties worden herhaald in jullie leven, omdat je nog een kans wordt geboden om de oorzaak van jullie vrees te begrijpen. Er kan meer dan een reden zijn en als je besluit of zijn bedoeling om schoon te maken betekent dat je bewust gewerkt hebt aan het begrijpen door de aard van de oorspronkelijke ervaring. De oorspronkelijke ervaring is het eerste om je het gevoel van angst te brengen. Door zo vaak ge├»ncarneerd te zijn, kan het nodig zijn om terug te kijken naar de eerste levens van je. Jullie moeten gewoon ontdekken waarom je bepaalde zaken, plaatsen, mensen of daden vreest. En als je de juiste reden hebt gevonden zul je dat onmiddellijk voelen. Want de energie die nu aanwezig is laat je zaken van groot belang voor je, met gemak vinden. 

Zelfs als je weet wat vrees is en wat die voor jou veroorzaakt, kun je die niet loslaten zonder bewust het proces te kennen van de oude ervaringen. En eenmaal gedaan, zullen er niet meer zulke situaties gebeuren die regelmatig verschenen, in bepaald perioden van je huidige leven. En je zult je zelf verder laten gaan.

Ik zal nu stoppen met spreken over angst/vrees want de energie van deze boodschap zal dan ook worden beperkt: ) 

Lieve Iedereen, laat je vastberadenheid zien en stap moedig in dit proces, omdat die vitaal is en een nodige stap is voor degenen die verder willen gaan. Omdat dit het deel is van jullie ascenderend proces over je diepe innerlijke zelf.

SaLuSa


Channeler: Dani
Website: SaLuSa New Messages
Vertaling: Winny

No comments:

Post a Comment