Sunday, 30 October 2016

Message 2 - Translated in Romanian

Mesajul 2


Multi dintre voi au înteles ca schimbarea, indiferent de ce tip, nu se face rapid. Acest lucru  se datoreaza faptului ca exista anumiti pasi care trebuie sa fie dati înainte do actul schimbarii. Stiti care sunt ? Da, prietenii mei, este nevoie în primul rînd sa doriti schimbarea concreta, dupa aceea trebuie sa planuiti rezultatul schimbarii, si trebuie sa cunoasteti toate detaliile pentru a transforma energia creativa cu succes. Acest lucru nu trebuie sa se petreaca în mintea voastra, deoarece mintea, poate întotdeauna sa puna la îndoiala, daca ceea ce a fost planuit, va putea fi atins ; da, acest lucru se petrece la un nivel mai subtil în fiintele noastre, si noi primim doar  ''decizia'', pentru ca atunci sa fie procesata de minte – dupa planificare, pregatirea fiecarui act sau miscare, este facuta, si daca acest lucru ar crea efecte dezegradabile, sau sentimente negative în voi, trebuie sa dati un pas înapoi, si sa gasiti o alta cale mai adecvata starii voastre actuale a fiintei. Sa spunem ca trebuie sa gasiti combinatia perfecta între actiune si bunastare, si numai atunci un nou pas poate fi dat. Este din aceasta cauza ca unii devin nerabdatori cu ei însisi, atunci cînd merg înainte si înapoi, fara sa vada vre-o schimbare în viata lor, sau în realitatea vizibila. Credeti-ma, dragi prieteni, noi de asemenea ponderam fiecare schimbare, în acelasi mod, si chiar ne ia mai mult timp ca sa avansam. Singura diferenta este ca, noi o facem pentru ca nu repetam nici o experienta, pentru a învata cu ea, si a obtine întelepciunea dorita, si voi ati fost, si unii înca sunt obisnuiti sa schimbe, fara ca într-adevar   sa  fie pregatiti, si acest lucru va duce la a fi mîhniti, sau a nu fi deloc satisfacuti cu schimbarea. Uneori acest lucru va poate duce, la a nu mai avea vointa sa faceti schimbari. Cîte o data sunt experiente anterioare care împiedica înaintarea, si cu siguranta ca fara sa eliberati toate vechile si greoaiele chestiuni, nu vã veti permite sa avansati mai mult, deoarece cresterea voastra este sprijinita în mare masura, atunci cînd va înaltati spre o viata mai plina de iubire, si de energii de fericire.

De fapt, voi va pregatiti pentru procesarea acestui tip de întelepciune, deoarece nu va veti încarna pentru motivul de a trai aceleasi experiente, si de a obtine întelepciunea pentru a doua, sau a treia oara.


Nu exista un motiv, dragi Fiinte, pentru ca sa va simtiti nefericiti, pentru ca schimbarile pe care le doriti nu sau petrecut înca ; ele se vor petrece cu siguranta, deoarece daca asa doriti, ele sunt energizate cu dorinta voastra, si este aceasta, a forta motrice, care ne permite tuturor sa ne schimbam.


SaLuSa


Channeler: Dani
Translated by: Florica

No comments:

Post a Comment