Friday, 28 October 2016

Message 1 - Translated in Romanian

Mesajul 1


Dragi frati si surori, cum va simtiti în acest moment? Schimbarile pe care le-ati asteptat si nu au avut loc, schimbarile pe care nu le asteptati deloc, si cu toate acestea, aici sunt ele, vizibile sau nu, în interiorul vostru sau în exterior – puteti sa le acceptati ? Sa continuati cu viata voastra, sa va ajustati viziunilor voastre, sau planurilor voastre ? Ati înteles ca înca o parte a ascensiunii/înaltarii voastre omenesti, sa terminat ?

Acum ca acei care au continuat sa lucreze asupra lor, devenind mai luminosi si schimbîndu-se, au reusit sa faca aceasta munca dificila de a elibera vechile energii, ceea ce este cu adevarat necesar pentru a continua sa avanseze si sa se ajusteze noilor energii, pot sa se întrebe despre ceea ce ce vor face în continuare ? De ce se gasesc înca aici, ce îi retin în aceasta realitate ? Aceasta chestiune, poate fi raspunsa într-o forma simpla, spunînd ca nu au terminat înca, toate sarcinile pe care le-au planuit pentru aceasta viata. Stiu ca, uneori, este destul de greu, sa stai numai în aceasta frecventa, atucni cînd ai constiinta ca ceva mai frumos, armonic si iubitor, exista undeva, într-un ''timp si spatiu'' diferit. Vi sa aratat frecventa iubirii în visele voastre, meditatii si viziuni, deoarece aveti nevoie sa va pregatiti pentru ea, si va ajuta destul pentru ca sa continuati munca voastra.

Atunci cînd va fi timpul – momentul potrivit – pentru ca voi sa lasati experienta vietii voastre actuale, trebuie sa fiti pregatiti pentru cea noua. Sa nu va îndoiti niciodata ca va aflati în locul si timpul corecte, cu un anumit scop, si ca, atunci cînd obtineti experienta necesara, viata voastra se poate schimba rapid. Nu toti doresc o schimbare rapida, deoarece poate crea sentimente de lipsa de confort si de frica, si este din aceasta cauza, ca fiecare are propria sa viteza. Si este din aceasta cauza, ca nu vedeti multele persoane care au lasat subit, experienta pamînteana. Cei care au lasat-o, pot sa doresca sa revina, pur si simplu pentru a-si continua miscarea lor în directia Luminii. Unii nu se vor întoarce, deoarece vor fi pregatiti sa continuie spre noile experiente.

Da, cu totii, transformati experienta de viata într-o forma globala, pentru ca ati schimbat forma de a actiona, de a vedea, de a simti si comunica unii cu altii, si nu va legati la istoriile de frica, care sunt raspîndite înca, sau cel putin unii vor sa le raspîndeasca, ca si cum ar fi adevarul. Cu toate acestea, asa cum poate vedea majoritatea dintre voi, nu intereseaza cît de avansati sunteti în procesul vostru de trezire, chiar acestia nu mai cred în mass media, în acest moment. Continuati-va drumul vostru, care vã va conduce în mod perfect catre Adevarul vostru ultim, al propriei voastre existente omenesti.

Ma simt fericit pentru ca vorbesc cu voi, din nou, si este o placere sa-mi împartasesc întelepciunea, pentru a ajuta sa înlesnesc procesul vostru de trezire.

SaLuSa


Channeler: Dani
Website: SaLuSa New Messages
Translated by: Florica

No comments:

Post a Comment